Ana Sayfa GÜNDEM 20 Mart 2022 245 Görüntüleme

BAŞKAN GÜRGÖZLER “NEVRUZ SEVİNÇ VE KIVANÇ KAYNAĞI KÖKLÜ BİR BAYRAMDIR”

Elazığ İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Görgözeler mesajında;
“Balkanlar, Ortadoğu, Kafkasya ve Orta Asya’yı kapsayan Türk kültür coğrafyasında, milyonlarca soydaşımızın coşkuyla kutladığı Nevruz Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.

Yabancı kültürlerin yoğun baskıları ve tesirine rağmen; diline, değerlerine ve geleneklerine sahip çıkarak, kendisini büyük millet yapan hasletlerini nesilden nesile aktarmayı başaran aziz milletimiz için Nevruz, sevinç ve kıvanç kaynağı, köklü bir milli bayramdır.

Baharın başlangıcını temsil eden Türk’ün Nevruz Bayramı; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın sembolü olarak yüzyıllardır Türk Dünyası’nın çeşitli noktalarında olduğu gibi ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Nevruz’un birleştirici gücüyle; birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşmanın ifadesi olan bizleri bir araya getiren Nevruz’un milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com