Ana Sayfa GÜNDEM 26 Mart 2022 683 Görüntüleme

AHMET FETHİ KOÇ HİZMET İŞ SENDİKASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Elazığ Hizmet İş Sendikası tarafından düzenlenen organizasyonda Elazığ Kültür Müdür Yardımcısı Fethi Koç başkanlığa adaylığını açıkladı. Elazığ Belediyesi, Havalimanı, TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü, Keban HES, İLBANK, Devlet Malzeme Ofisi, İlçe ve Belde belediyelerinden Yaklaşık 1500 sendika üyesinin katılım sağladığı aday tanıtım toplantısında Elazığ Belediyesinde 19 yıldır farklı birimlerde hizmet veren Ahmet Fethi Koç başkanlığa aday olduğunu bildirdi.

Başkan adayı Koç yapmış olduğu açıklamada;

“Bizler için en büyük mutluluk sizlerin gülen gözleridir. Sizin alın terinizin hakkı ödenmez. Hepiniz büyük bir özveri ve gayretle bu aziz diyarın gelişip güzelleşmesi adına katkı veriyorsunuz. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın şehrimize kazandırdığı büyük projelerde sizler alın teriniz ile katkı sağlamaktasınız. Ve yine diğer kurumlarda görev yapan siz kıymetli üyelerimiz her biriniz ayrı ayrı kurumlarımıza katma değer sağlamaktasınız. Ne mutlu bizlere ki sizlerle böylesi güzel bir yolculukta bir arada gönül gönüleyiz. Saygıdeğer yol arkadaşlarım, Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığına adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Hepinizin huzurunda şunu ifade etmek isterim ki; her bir kardeşim bizler için değerli ve bir o kadar kıymetlidir. Bizlere gönül veren, vermeyen her bir arkadaşımızın haklarını sonuna kadar koruyacağımı, sizlerin yanında yer alacağımı buradan belirtmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

HİZMET SENDİKACILIĞI VE SOSYAL SENDİKACILIK

Düzenlenen organizasyonda Başkan seçileceği takdirde hayata geçireceği projelerinden  ve hedeflerinden bahseden  Başkan adayı Koç;

“Sendikal faaliyetlerimizde sizlerin görüşlerini almadan, sizlerle istişare etmeden hareket etmeyeceğimizi belirtmek istiyorum. Evet, gün bir olma beraber olma günüdür. Diğer aday olan arkadaşlarımıza da buradan sizlerin huzurunda başarı ve kolaylıklar diliyorum. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmeden bu süreci tamamlayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bizler iki ana başlıkta faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Hizmet Sendikacılığı ve Sosyal Sendikacılık. Çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumak adına elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Sizler bize meramınızı anlattığınız anda bizler duyarsız kalırsak böylesi makamların bize nasip olmamasını diliyorum. Hiçbir arkadaşımızın dilek ve temennilerine kulak tıkamayacağımızı, onların derdiyle dertleneceğimizi hassaten belirtmek istiyorum.” dedi.

BEN KAVRAMINDAN ÖTE BİZ KAVRAMINI KENDİMİZE HAKİM KILDIK

“Hizmet İş Sendikası çatısı altında birliktelik sağladığımız değerli mesai arkadaşlarımızla her gün bir arada olacağız ve bayrağı devraldığımız yerden daha yukarı taşıyacağız.  Sizlerin içinde bulunduğunuz zorlu süreci yakından takip ediyoruz. Amacımız sözleşmelerden elimizin güçlü olarak çıkmasını sağlamaktır. Tabi ki bu konuda Sayın Belediye Başkanımızla sürekli istişare halinde olacağız ve çalışanlarımızın haklarının sonuna kadar savunucusu olacağız. Bizler bu yola çıktığımız zaman ekip arkadaşlarımızla kendimize bir yol haritası belirledik. Ben kavramından öte biz kavramını kendimize hakim kıldık. Bu yolda gurur, kibir ve enaniyetten uzak duracağımızı, her daim istişare kavramına önem vereceğimizi belirtmek istiyorum. Aramızda bulunan her bir kardeşimin bizlerin yanında ayrı yerinin olduğunu bilmenizi istiyorum. Sizler değerlisiniz, sizler bizim başımızın üstündesiniz. Sendikal faaliyetlerimizi iki başlık altında icra edeceğimizi ifade etmiştim. Birazdan konu başlıkları halinde bunları sizinle paylaşacağım. Şunu ifade etmek istiyorum ki; alışılagelmiş bir sendikacılık yapmaktan öte sıra dışı sendikal faaliyetlerini yapmaya gayret göstereceğiz. Bizler Gök Kubbede Hoş Bir Sada bırakabilmek, sizlerin hayır duasını alabilmek adına yola çıktık. Bizler için bundan ötesinin bir anlamı yok. ” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com