Ana Sayfa GÜNDEM 28 Mart 2022 523 Görüntüleme

“ÜLKEMİZ 20 YILLIK BİR BOŞVERMİŞLİĞİN EKONOMİK ŞOKUNU YAŞIYOR”

Saadet Parti Elazığ İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. Parti çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Elazığ İl başkanlığına mart ayında 124 yeni üye kazandırıldı.

İl Başkanı Abdullah Akın başkanlığında sık sık sahada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Saadet Partisi parti çalışmaları kapsamında yeni üyeler de kazandırmaya devam ediyor. Partiye katılan 124 yeni üyenin kaydı, yoğun katılım sağlanarak gerçekleştirilen mart ayı divan toplantısında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Abdullah Akın, açıklamalarda bulunarak iktidarı eleştirdi. Akın yaptığı açıklamada;

“Muhterem Kardeşlerim, Bu ülke her alanda bilinçli ve şuurlu yönetilmediği için büyük bir şok yaşıyor. Her bir konuyu saatlerce konuşmak mümkün ancak, şu çarpıcı örnekleri vermeden geçmek mümkün değil. Hayvancılık ile uğraşan kardeşlerimiz yem alamadığı için damızlık ineklerini kesiyor, tarlasına gübre atamıyor, mazot 25 lira, bu girdi maliyetleriyle raflarda fiyatların bu halde durması zaten mümkün değil, günlük bir alışveriş için cebinizde bir deste parayla gezmeniz gerekiyor paranın kıymeti kalmadı. İnsanlar işsiz, fitre asgari ücreti geçti, ilçelerde hastanelerde cihaz yetersiz, doktor yetersiz, öğretmen yetersiz, adaletsizlik almış başını gidiyor, bayındırlık işlerine para harcandığı için milletimizin cebinden milyonlar çıkarıp tek kuruş koymayan işler yapılıyor, inanın artık nereden bahsedeceğimizi dahi şaşırıyoruz. Niye oldu bunlar. İnanın iktidara gelmek için verilen sözlerden. Neydi o sözler “milli görüş gömleğini çıkar, bizimkini giy, milletin ahlakını boz borca esir et, yeni dünya düzenine çalış.” Peki Çözüm neydi; Çözüm Katma değeri yüksek üretim, hammaddesine kadar üretim, ve ortak pazara satış yani D8’ler”  ifadelerine yer verdi.

“KİMSE KENDİ MİLLETİMİZLE BİZİM ARAMIZI AÇAMAZ”

Akın, “Her yer sele gitmiş, ne ekonomi kalmış ne adalet kalmış ne ahlak kalmış, Ordan birileri çıkmış efendim niye ittifaklar oluyor. Ben bunun söyleyenlere kızmıyorum çünkü bilgisi yok. Bilgisi olmadığı için ezberine takılan şeyi söylüyor. Bu kişiye desek 1 milyar doları tahtaya yaz yazamaz. ne anlama geldiğinide bilmiyor. Biz 18 yılda 500 milyar dolar sadece faiz ödedik. bu sene tarıma ayrılan bütçe 4 milyar dolar, savunmaya harcanan bütçe 6 milyar dolar bile değil” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com