Ana Sayfa GÜNDEM 29 Mart 2022 605 Görüntüleme

MADEN İHALESİ ERTELENDİ

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan maden rezervinin işletilmesine yönelik yapılacak olan ihalenin ertelendiğini açıkladı.

Elazığ’ın Maden ilçesinde yapılan taramalar sonucunda Cumhuriyet Tarihinin en büyük maden rezervi tespit edilmişti. Maden sahalarının ihale edilmesi Elazığ Milletvekillerinin ve ETSO Başkanı Asilhan Arslan’ın girişimleriyle 4 Nisan tarihine ertelenmişti. Gerçekleşecek olan ihale evraklarda ve şartnamede yapılacak değişiklikler ve ilaveler kapsamında ileri bir tarihe ertelendi. İhalenin ertelendiğini açıklayan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü;

“Elazığ-Adıyaman illeri dahilinde bulunan maden sahaları ihale evraklarında ve şartnamelerinde yapılacak değişiklikler ve ilaveler kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com