Ana Sayfa GÜNDEM 30 Mart 2022 513 Görüntüleme

İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİ MEYDANA GELEN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ’da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar sonrasında meydana gelen kazada Elazığ İl Özel İdaresine bağlı çalışan Mücahit Tuğ adlı personel hayatını kaybetti.

Heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarını açma çalışmasını tamamladıktan sonra dönüş yolunda kaza yapan İl Özel İdare Personeli, İş Makinası Operatörü Mücahit Tuğ hayatını kaybetti.

Elazığ İl Özel İdaresi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda;

“Vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak üzere heyelan nedeniyle kapanan köy yolunu ulaşıma açma çalışmasını tamamlayıp, dönüş yolunda meydana gelen elim bir kaza sonucu vefat eden, değerli personellerimizden İ Makinesi Operatörü  Mücahit Tuğ’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesinin ve Teşkilatımızın başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com