Ana Sayfa GÜNDEM 4 Nisan 2022 583 Görüntüleme

BOZKURTLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı Alparslan TÜRKEŞ’in vefatının yıldönümü münasebetiyle İl Ocak binası önünde Kuran-ı Kerim Tilaveti okuttu. Alparslan Türkeş’i anmak amacıyla buluşan vatandaşlara daha sonra iftar yemeği verildi.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin gelmesi ile şehrin birçok yerinde bereket sofraları kuruldu.  Elazığ Ülkü Ocakları’nda düzenlenen yemeğe yoğun katılım sağlandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde bir araya gelen MHP’li vatandaşlar dualar ve hoş sohbet eşliğinde iftarını açtı.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda;

“Bugünkü iftarımızı Ülkü Ocaklarımızın yiğit bozkurtları ile birlikte ocağımızda açtık, binaya sığmayıp caddeye taştık, Başbuğumuza dualar ettik, kardeşlerimizin muhabbeti ile demlendik. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen düzenlenen iftar yemeği sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;
“Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı olarak, Başbuğ’umuz Alparslan TÜRKEŞ’in vefatının yıl dönümü münasebetiyle İl Ocak binamızın önünde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Başbuğumuzun hayrına iftar yemeği gerçekleştirdik. Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği etkinliğe MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MYK Üyesi Alper Erdem, Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, İl Yönetimi ve vatandaşlar katılım sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com