Ana Sayfa GÜNDEM 12 Nisan 2022 529 Görüntüleme

BAŞKAN EVSEN “ESNAF KRİZ SÜRECİNDE DEVLETİN DESTEĞİNİ GÖRMEK İSTİYOR”

Ocak 2022 tarihinde Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Oda  Başkanı olarak göreve başlayan Ferhat Evsen kısa sürede birçok esnafın sorununu çözüme kavuşturarak, esnafın medyada ki sesi oldu. Hergün yaptığı saha çalışmaları ile esnafın sorun ve sıkıntılarını tespit ederek çözüme kavuşturan Başkan Evsen, sadece Kahveciler ve Kıraathaneciler değil aynı zamanda internet kafeler, çay ocakları, ve eğlence mekanları içinde aynı özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Sürekli olarak ziyaretlerde bulunan Başkan Evsen “Koltuk Başkanlığından” uzak bir yönetim anlayışı ile esnafla birlik ve beraberlik içinde  çalışmalarını  sürdürüyor.

Esnafın bu kriz sürecinde devletin desteğini görmek istediğini dile getiren Elazığ Kahveciler ve kıraathaneciler Esnaf Oda  Başkanı Ferhat Evsen;

“Esnaf ilgisizlikten, desteksizlikten şikâyetçi, esnafımız destek istiyor. Devletimizin gücünü hükümetimiz kanadıyla yanında görmek istiyor. Ekonomik kriz döneminde en azından gücü yanında hissetmek istiyor. Sadece Kahveciler ve Kıraathaneciler değil aynı zamanda farklı sektörden de üyelerimiz mevcut.

Çay ocağı, internet kafe, kafeler, emlakçılardan ve eğlence sektöründen bağlı olan üyelerimizle bugün 850’yi bulduk. Çoğalacağız! TOKİ’lerin teslimatı ile birlikte üye sayımızın 1000’i geçeceğini tahmin ediyoruz. “  ifadelerine yer verdi.

ESNAF İLGİ İSTİYORDU !

Seçimden önce esnafın en büyük sorunlarından birinin ilgisiz bırakılmış olması ve sesinin medyada duyurulmamış olması olduğunu dile getiren Başkan Evsen;

“Esnafın yanında oldukça hergün bir proje çıkıyor zaten. Özel kurumlarla anlaşmalara başladık. Göreve geldiğimiz süreçten bugüne 2 aylık zaman diliminde 17-18 tane faaliyeti hayata geçirdik onlarla ilgili problem kalmadı.

Avukat, Hukuk Danışmanlığı atanması, indirim anlaşması, internet sitesinin kurulması gibi 17-18 kalemde iş yaptık. Bu yaptığımız işlerin hiçbiri seçim vaadi değildi. Çünkü seçim vaadi olan tüm çalışmalarımızı seçim sonrası 15 gün içerisinde bitirdik. Sonrasında gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ise günlük saha da öğrendiğimiz sıkıntılardı. Sahada gezdikçe sorunlar ortaya çıkıyor bizde çıkan sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz.

Esnaf gezi istiyordu, ilgi istiyordu, ziyaret istiyordu bu konuda da artık bir sorunumuz kalmadı. Biz göreve gelmeden önceki en büyük sorun buydu. Esnafın sesinin medyada dile getirilmesi en büyük eksikliklerden biriydi.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com