Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 12 Nisan 2022 279 Görüntüleme

BAŞKAN KAHVECİOĞLU “TOPLANTIYA BEN OLARAK DEĞİL ELAZIĞ GENÇLİĞİ OLARAK KATILDIM”

Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu İyi Parti Genel Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılım sağladı. İlimiz gençlerini temsilen katıldığı istişare toplantısında Elazığ’da ki gençlerin sorun ve sıkıntılarını dile getiren Başkan Kahvecioğlu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada;

“Genel Başkanımızın Başkanlığında 81 İl Gençlik Kolları Başkanları istişare toplantısına katılım sağladım. Tüm illerimize söz hakkı veren Genel başkanımız Elazığ Gençliği adına banada söz hakkı verdi. Sözlerime başta İl Başkanımızın teşkilatlarımızın ve her daim sahada olan genç kardeşlerimin selamlarını iletip bugün bu masada ben olarak değil Elazığ Gençliği adına biz olarak oturduğumu ifade ettim. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Genel Başkanımızın sorduğu soruları cevapladım. Tüm illere olduğu gibi Genel Başkanımızın Elazığ’a da ayrı bir sevgisi var hemşerilerimize ve özellikle genç kardeşlerimize selamları vardı.Verimli bir görüşmemiz oldu. Toplantı sonrası iftar programında tekrardan bir araya gelip proğramımızı bittirdik. Genel Başkanımızın gençlere olan yaklaşımı,sevgisi çok fazlaca gençlerin sorunları yakından takip edip projeler üretmeye çalışıyor.Biz Elazığ İYİ Gençliği olarakta Genel Başkanımızın bana vermiş olduğu görevleri birbir genç kardeşlerime iletip Elazığ Gençliğini İYİ bir noktaya taşıyacağıma inanıyorum. Ramazan ayının ortasına yaklaşmaktayız bu ay birlik ve beraberlik ayıdır. Herkesin ekmeğini bölüşmesi gerektiğini paylaşmayı daha da yaygınlaştırarak yaşaması bilincindeyim. Biz siyasetimizi her zaman sevgi saygı çerçevesinde yaptık yapmayada devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası Elazığ bu bilinçte siyasetimizi yaptığımızı hiçbir değerin şehrimizin önüne geçmediğini ve geçemeyeceğini ifade ediyorum. Tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyor hayırlı ramazanlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com