Ana Sayfa GÜNDEM 12 Nisan 2022 210 Görüntüleme

TUNCELİ PÜLÜMÜRDE ETKİLİ KAR YAĞIŞI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda kar yağışının etkili olacağı duyurulmuştu. Dün itibariyle Tunceli ilinin Pülümür ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı hava sıcaklığını hissedilir derecede düşürdü. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde de etkisini sürdürdü.

13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAR VE YAĞMUR UYARISINDA BULUNDU

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu; Tunceli, Bingöl ve Elazığ çevrelerinin aralıklı yağışlı, Adıyaman ve Malatya çevrelerinin ise öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği; Tunceli ve Bingöl çevresindeki yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Bölgemizde genelinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com