Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 14 Nisan 2022 251 Görüntüleme

MADEN’DE MEMLEKET MESELESİ MİTİNGİ DÜZENLENDİ

Elazığ’ın Maden İlçesinde Memlekete Meselesi Mitingi düzenlendi. Düzenlenen Mitingde açıklamalarda bulunan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mücahit Öner;

“Sene 2019 yılında çarşı bölgesi AFAD riskli bölgesi ilan edildi. Sene 2020 yılında kendi girişimlerim ile Maden’in taşınmasını engelledim. TOKİ’ler başlamayana kadar ilçemize doğalgaz gelmeyecek. TOKİ’ler başladığı zaman  doğalgazı ilçemize kazandıracağız. Sivrice, Karakoçan, Kovancılar, Palu ve Baskil,  ilçelerinde TOKİ konutlarının anahtarları teslim edildi ama Maden ilçemizde 2  defa ihale yapılmasına rağmen temel atılmadı.” ifadelerine yer verdi.

Maden’de düzenlenen Miting sonrası yapılan açıklamada;

“Memleket Meselesi Mitingimiz sona ermiştir. Aziz mübarek ramazan ayında mitingimize katılan bütün hemşehrilerime canı gönülden yürekten selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Kısa Bekir’de ki Maden yatakları ihalesi yapılıp kura sonuçları açıklandığı halde temel atma çalışmalarına başlanılmayan TOKİ konutları ile ilgili açıklamalarda bulunduk. ” denildi.

Elazığ ilinin Maden İlçesi DSP Maden İlçe Başkanı Şaban Yürekli yaptığı açıklamada;

“Selam olsun Şanlı Urfa’ya selam olsun Gaziantep’e 11 ay Antep düşman işgalinde kaldı ama gece gündüz savaşıp memleketini aldılar. Ya bu Madenliler ne yapılıyor. Ey Allah’ım bu Maden toprakları ağlıyor, Şekatulan ağlıyor, Dervişbaba ağlıyor… Gece rüyalarıma geliyor. Neden Madenliler topraklarına sahip çıkmıyor. Benim arkam yok, benim param yok, benim arabam yok. Benim sahibim Allah’tır. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com