Ana Sayfa GÜNDEM 15 Nisan 2022 149 Görüntüleme

“GENÇLERİN %83’Ü MUTSUZUM DEDİ”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi 2022 Programı’na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  “Bu ülkede genç olmak, iş adamı, iş kadını olmak o kadar tatlı ki, o kadar güzel ki…” ifadelerine yer vermişti. Bizlerde medya gurubumuz olarak sosyal medya hesabı üzerinden düzenlemiş olduğumuz anket çalışmasında “GENÇLER MUTLU MU?”  diye sorduk.

Yapılan anket çalışmasına gençlerin büyük bir kısmı “Hayır” cevabını verdi. Ülkemizin genelinden gençlerin katılım sağladığı anket çalışmasında büyük oranın “Hayır” cevabını vermesi  ülke şartlarının insanlar üzerinde ki olumsuz etkilerini  gösteriyor.

Sosyal medya hesabımız üzerinden gerçekleştirdiğimiz ankete katılım sağlayan gençlerin %17’si “EVET” cevabını verirken %83’ü “HAYIR” cevabını verdi.

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, gençlerde oluşan gelecek kaygısı, birey olarak ailede kabul görememe ve  işsizlik gibi etmenler gençlerin mutsuz olmasına sebep oluyor. Yapmış olduğumuz anket çalışmasında her 40 kişiden 35′ i mutsuz olduğunu bildirirken 5 kişi ise mutlu olduğunu bildirdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com