Ana Sayfa GÜNDEM 20 Nisan 2022 321 Görüntüleme

KANGAL’DAN ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ANLAMLI ZİYARET

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile Şehit-Gazi Derneklerini ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu’na giden Kangal :’Bu toprakları bize  Vatan yapan Aziz şehitlerimiz, canları pahasına, kanları pahasına, bizlerin bağımsızlığı, onuru ve güvenliği için gözlerini kırpmadan kahramanca Şehit olmuşlardır. Bu nedenle bugün, bu özel ve anlamlı günde tekrardan Şehitlerimizi  şükranla, minnetle ve rahmetle  anıyoruz. Bu vesileyle şehitlerimizi  gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette tekrar Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu’na başarılar diliyoruz.Gerçekten Şehit ailelerimize son derece destek oluyorlar buradan tüm Şehit Ailelerimiz adına kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.’ dedi.

Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanı Veysel  Doğan da DEVA Partisi İl Teşkilatının derneklerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:” Deva Partisi İl başkanlığımızın böyle bir özelliği var. Daha önce yeni il başkanlığına atandığı zaman ilk ziyareti, biz Şehit Aileleri Federasyonumuz’a olmuştu. Bugün de 14 Nisan 20 Nisan arası Şehitleri Anma Haftası olduğundan dolayı bu güzelliğini, bu jestini bu büyüklüğünü, tekrar muhafaza ederek bizlere ziyarette bulundu. İlk başta şehit aileleri federasyon başkanlığımızı ziyaret etmiş oldular . Anadolu  Şehit Aileleri Federasyonu’mız olarak teşekkürlerimizi sunuyorum. ” dedi

Ziyaretlerine  Şehit Gazi-Sen Eğitim Genel Merkezi   ziyaretiyle devam eden  Kangal’ a Sendika Şube Başkanı Tayyip Dalgın tarafından Türkiye motifli el işi bir halı hediye edildi.

 

Daha sonra Gazi Ve Muharipler Derneği’ne gerçekleştirilen ziyaret sonrası açıklama yapan Kangal şunları söyledi:”Gaziler ve şehit olan askerler bu ülkenin toprağı, dili, bayrağı, dini ve milli değerleri için savaşmıştır. Bu yüzden bir an bile düşünmeden canını hiçe sayarak savaşmış olan askerlerimize şükran borçluyuz. Şehitler haftası vesilesi ile gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde aziz şehitlerimizin vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan canları pahasına verdikleri mücadeleleri, fedakarlıkları yeniden yad ederek, onlara duyduğ umuz minnet ve vefa borcumuzu dile getirdik. Ziyarette bulunduğumuz derneklerimizin Şehit yakınları ve Gazilerimiz için verdikleri emeklerden ötürü ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için buradan tekrardan kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com