Ana Sayfa GÜNDEM 22 Nisan 2022 415 Görüntüleme

ELAZIĞ TSO MADEN İHALESİ SONRASI BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

21 Nisan 2022 tarihinde Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan Cumhuriyet tarihinin   en zengin maden rezervinin işletme ihalesi yapıldı. Elazığ Girişim Grubunun ihaleye katılmaması üzerine Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Girişim Grubu adına 24 Nisan 2022 Pazar günü saat:11.00’da basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu. Başkan Arslan yaptığı açıklamada,

“21 Nisan 2022 tarihinde Elazığ Maden İlçemizdeki polimetal maden sahasının ihalesi gerçekleşmiş olup, konuya büyük bir duyarlılıkla en başından bugüne kadarki tüm süreçlerde hassasiyetle yaklaşan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve öncülüğünü yaptığımız Elazığ Girişim Grubu adına 24 Nisan 2022 Pazar günü saat:11.00’da Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda Basın Toplantısı gerçekleştireceğiz. Hem medyamızın hem de kamuoyunun konuya ilişkin merak ettiği tüm soruların şeffaf bir şekilde cevaplandırılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com