Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 23 Nisan 2022 156 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL 23 NİSAN DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığımız bu günde, sorumluluk ve görevi devredeceğimiz çocuklarımızın da aldıkları emaneti aynı özen ve kararlılıkla geleceğe taşıyacaklarına inancımız tamdır.” ifadelerine yer veren  Başkan Kangal;

“Ulusal Kurtuluş Mücadelemizi yürüten, çağdaş, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 102. Kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ulaşmanın gururu ve coşkusunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bilinciyle Kurtuluş Savaşımızı yürüten,  ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma gayretinde en büyük sorumluluğu üstlenen, bu sorumluluğu bugüne kadar başarıyla getirmiş bir meclistir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan, yeni kurulan bir cumhuriyetin ruhu ve gelecek anlayışına uygun bir şekilde çocuklarımıza armağan edilmiştir. Bugün bize düşen, aynı sorumluluk duygusu içinde devleti ve milletiyle birlik ve beraberlik içinde, daha müreffeh, daha güzel yarınlara ülkemizi taşıma görevini ifa etmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığımız bu günde, sorumluluk ve görevi devredeceğimiz çocuklarımızın da aldıkları emaneti aynı özen ve kararlılıkla geleceğe taşıyacaklarına inancımız tamdır.Bu duygular içinde başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında bulunan vatan sevdalılarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, saygıyla anıyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com