Ana Sayfa GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI 23.04.2022 2607 Görüntüleme

CEBİMİZE GİRMEDEN ERİYOR (FUNDA CANPOLAT)

Piyasanın her geçen gün daha da kötüleştiği ülkemizde herşeye ayrı ayrı gelen zamlar cep yakan cinsten olurken AKP hükümetinin yılın ilk günlerinde asgari ücret başta olmak üzere maaşlara yaptığı zamlar vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmıştı. Fakat yeni yılın ilk sabahına gözünü açan vatandaşlar asgari ücretin daha cebine girmeden eridiğini gördü.

Vatandaş eli mahkum adeta bir film izlercesine evinde oturup hergün yeniden gelen zamlara çare ararken, hükümetimiz maaşlara yaptığı zammı yeni ürünlere zam yaparak misliyle geri alıyor. Bu durum ekonomi buhranında boğulan insanları çaresizliğin doruklarına taşımaya devam ediyor.

İnsanlar artık hayat standartlarını adeta karın tokluğundan ibaret sayarken ülkenin zengin kesimi hergün daha çok zenginleşiyor fakir kesimi ise hergün daha çok fakirleşiyor. Nerdeyse sosyal tabakalaşmanın oluştuğu bu dönemde bizlerde asiller ve köleler olarak ayrılmaktan korkuyoruz.

Siyasi partilerin meclis içerisinde hakaret ve danışıklı dövüşü bir köşeye bırakıp halkın ciddi sorunlarını masaya yatırması gerekirken sadece kişisel menfaatleri doğrusunda hareket etmelerinin faturasıda aynı zamanda vatandaşa kesiliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com