Ana Sayfa GÜNDEM 26 Nisan 2022 260 Görüntüleme

SEÇİMLERE YENİ BİR ADAY MI VAR?

2022 yılının ilk aylarından itibaren birçok odanın seçimi gerçekleşirken Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği’nin seçim tarihide belli oldu. Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği seçimlerine hazırlık sağlayan Başkan  adayları çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalar hız kazanırken Başkanlığa aday olacak isimler en çok  merak edilen konular arasında yer alıyor. Seçimlerde Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Cemil Erdem, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ve Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Çete’nin aday olacağı düşünülürken gözler yeni bir isme çevrildi.

Edinilen bilgilere göre 20 Mayıs 2022 tarihinde yapılacağı düşünülen Esnaf Sanatkarlar Birlik seçimlerine Harput Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz’ın seçimlerde aday olacağı iddia ediliyor.

Kulislerden gelen bilgiler, bir çok oda temsilcisinin Kurnaz’ın adaylığını desteklediği yönünde iken  Turan Kurnaz  adaylık konusunda net bir görüş bildirmediği şeklinde.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com