Ana Sayfa GÜNDEM 30 Nisan 2022 413 Görüntüleme

İYİ PARTİLİLER RAMAZAN İFTARINDA BULUŞTU

İYİ Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı Ramazan ayının bitimine sayılı günler kala yönetim kadrosuyla iftar sofrasında buluştu. Yemek sonrası bir açıklama yapan İyi Parti Elazığ İl Başkanı Gürgözeler;

“Bu ayımızın birlik, beraberlik,bereket getirdiği bu günlerde İl ve Merkez ilçe teşkilatı olarak İYİ aile soframızda buluştuk. Yönetim kurulu başkanlarımız İbrahim Kavaklı ve Doğukan Can bey’e bu organizasyonlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu birlik beraberlik sofrasında tek duamız vardı.Tüm Türkiye’ mize biran önce GÜNEŞ’ li günleri getirelim. Biliyoruz ki; ülke olarak zor zamanlardan geçmekteyiz, ve ülkemizin gidişatını biz İYİ ve Cesur insanlar değiştireceğiz. Tüm kadrolarımızla yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz. Biz bize inananlarla her geçen gün çığ gibi büyümekteyiz. Herkes bilsin ki; ELAZIĞ İYİ OLACAK” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com