Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR 7 Mayıs 2022 8141 Görüntüleme

TARAFTARLARDAN ŞERİFOĞULLARI’NA TAM NOT

Yıllardır yıkılmaya yüz tutmuş Elazığspor “Gönül Belediyeciliği” ilkesi ile gönlünü Aziz Şehir El-Aziz’e a adamış Başkan Şerifoğulları ile küllerinden yeniden doğuyor. Başkan Şerifoğulları, Bursa Yıldırımspor maçında tribünde, taraftarların arasında söz verdiği gibi transfer yasağını kaldırdı ve 55 yıllık koca çınarın lige tutunmasını sağladı.

Ligin son hafta maçında sahasında Fatsa Belediyespor’u konuk eden Elazığspor, rakibini Ömer Faruk Sezgin’in ilk yarıda attığı tek golle 1-0 mağlup ederek ikili averajla ligde kaldı. Bordo Beyazlı ekip lige tutunmanın sevincini yaşarken vatandaşlar galibiyeti bayram havasında kutladı.

Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu çevresinde maçı izleyen taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek, stadyumu bayram yerine çevirdiler.  Karşılaşmanın ardından beraberindeki protokolle birlikte sahaya inen ve futbolcularla teknik heyeti tebrik eden Başkan Şerifoğulları’na taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 55 yıllık koca Çınarı düştüğü yerden kaldıran Elazığ’ın Başkanı Şerifoğulları galibiyet sevincini taraftarlar ve oyuncularla birlikte büyük coşku ve heyecanla kutladı. Maç sonrası galibiyet rüzgarını tüm şehirde estiren Elazığlı taraftarlar şehirde konvoy yaparak doyasıya eğlendi.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com