Ana Sayfa GÜNDEM 11 Mayıs 2022 555 Görüntüleme

EĞİTİMCİ-YAZAR MEHMET ALİ GÜNAYDIN GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Marmara Eğitim Kurumlarında düzenlenen söyleşide lise öğrencileri ile bir araya gelen Mehmet Ali GÜNAYDIN, okuma ve yazmanın öneminden bahsettiği konuşmasında; “kitap okumanın kişisel gelişimimiz ve toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir önem arz ettiğini vurgulayarak, sadece kitap okumanın yeterli olmayacağını bunun yanında yazma konusunun da ihmal edilmemesinin altını çizdi. Araştırmanın, incelemenin, yeni bilgiler edinmenin ve bu bilgiler ışığında kaleme sarılarak yazılan eserlerle kültürel devamlılığımızın sağlanmasının gerekliliğine değindi.

Ayrıca yazarlık serüveni hakkında bilgiler aktaran Mehmet Ali GÜNAYDIN, bu konudaki kendi tecrübelerini gençlerle paylaştı. Bir edebi eser ortaya koymak çok güç bir iş olsa da yazmanın kendisi açısından vazgeçilmez bir tutku olduğuna ve kendi hayatının okuma-yazma-anlatma üçgeni üzerine inşa edildiğine yer verdi.

Okuyarak, yazarak ve anlatarak Türk toplumuna hizmet etmeyi kendine görev addettiğini belirten Mehmet Ali GÜNAYDIN, ilk kitabı olan Kökbörüler ve yakın zamanda çıkacak olan ikinci kitabı hakkında dinleyicilere bilgiler vererek söyleşiyi sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com