Ana Sayfa GÜNDEM 14 Mayıs 2022 734 Görüntüleme

BAŞAK BEBEK TEDAVİ İÇİN SİZLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde yaşayan Demirkıran ailesinin 18 aylık bebekleri Başak Demirkıran SMA Tip-1 hastalığının pençesinde yaşam mücadelesi veriyor. Henüz 10 aylık iken SMA Tip-1 teşhisi konulan Başak bebek için düzenlenen yardım kampanyasında 85’e varıldı. Başak bebeğin ailesi düzenlenen yardım kampanyasında Elazığlı bürokratlardan, iş insanlarından ve tüm vatandaşlardan yardım için çağrıda bulundu.

8 buçuk ay önce SMA Tip-1 hastalığına yakalanan Başak bebeğin annesi Cemile Demirkıran “Başak bebeğin daha fazla kas kaybetmesini istemiyoruz. Elazığlı Bürokratlardan, saygın iş sahiplerinden ve vatandaşlardan destek bekliyoruz.” İfadelerinde bulundu.

8 buçuk aydır düzenlenen kampanyada kalan son yüzde 15’lik bir dilimde tıkanma yaşamak istemediklerini dile getiren Anne Demirkıran, Başak bebeğin yaşaması için düzenlenen kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Anne Cemile Demirkıran yapmış olduğu açıklamada;

“Ben Cemile Demirkıran Elazığ Karakoçanlıyız. Başak Demirkıran’ın annesiyim Başak SMA Tip-1 hastası ölümcül kas hastalığı şuanda 18 aylık 7 kilo 400 gram maalesef ülkemizde tedavisi yok yurtdışında ki Zolgensma tedavisi için şuan da valilik onaylı bir kampanya yürütüyoruz. Kampanyamız 8 buçuk aylık bir kampanya oldu çok şükür yüzde 85’e ulaştık. Ama şuan bu son dönemde bir tıkanma yaşamak istemiyoruz. Çünkü Başak’ın zamanı yok Başak bugün yoğun bakımdan çıktı ve bu onuncu yoğun bakım süreci. Daha fazla yoğun bakıma düşmesini istemiyoruz. Daha fazla kas kaybetmesini istemiyoruz. Öncelikle Elazığ Bürokratlarından, Elazığımızın saygın iş sahiplerinden, destek bekliyoruz ve sonrasında Türkiye genelinden destek istiyoruz. Böyle bu 20 liralarla 1 liralarla yüzde 85 olduk. Lütfen sizlerde gelin Başak’ın ellerinden tutun. Kalan yüzde 15 için Başak’ı kaybetmeyelim. Başak’ımız şuanda yürüyemiyor, ağzından beslenemiyor, kas kaybı olduğu için belki ilerde Alllah korusun bir kalp krizi durumu olacak. Bu durumların yaşanmaması için bir an önce Başak’ın elinden tutalım. Başak’ımızı Zolgensma tedavisine ulaştıralım. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TÜRKİYE DEĞİŞİM İSTİYOR

TÜRKİYE DEĞİŞİM İSTİYOR

Tema Tasarım | Osgaka.com