Ana Sayfa GÜNDEM 21 Mayıs 2022 400 Görüntüleme

KESEN “NEDEN AĞLARSIN” ALBÜMÜYLE PİYASAYA FIRTINA GİBİ GİRİP SES GETİRDİ

Elazığlı Ses Sanatçısı Murat Kesen “Neden Ağlarsın” adlı albümü ile 20 günde rekor izlenme sayısına ulaşarak adından bir kez daha bahsettirdi. Yılın en iyi çıkış yapan albümlerinden biri olan “Neden Ağlarsın” 14 Mart 2022 tarihinde dinleyicileri ile buluşmuştu. Elazığlı Sanatçımız Murat Kesen’in seslendirdiği albüm bir çok sosyal platformda  yoğun ilgi ile karşılandı. Sosyal platformlarda yüzbinlerce izlenme alan albüme olan talep her geçen gün artmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Elazığlı Ses Sanatçısı Murat Kesen şu ifadelerine yer verdi;

“Neden Ağlarsın” albümü 14 Mart’ta çıktı. İlk ayda Tiktok’ta 120 bin, instagram, youtube ve diğer dijital platformlarda 1 milyona yakın izlenme ve beğeni aldı. Albümümüze olan ilgi ve izlenme her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor. Klibimizi izlemeyenler tüm dijital platformlardan izleyebilirler. Sizlere ve tüm sevenlerimize ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com