Ana Sayfa GÜNDEM 23 Mayıs 2022 664 Görüntüleme

BAŞKAN USLU HASAT GELİRİYLE BELEDİYE’YE YENİ BİR ENVANTER KAZANDIRDI

2019 seçiminden bu yana Elazığ’ın Ağın ilçesinde görev yapan ve her geçen gün Belediye’ye yeni bir değer kazandıran Belediye Başkanı Ali Uslu, 2021 yılının  tarımsal faaliyetlerinin geliriyle ilçe Belediyesi’ne yeni bir envanter kazandırdı. “Tarlada izi olmayanın harmanda da yüzü olmaz” ilkesini benimseyen Başkan Uslu, seçim vaadinde bulunduğu gibi tarımsal faaliyetlere önem vererek 2021 yılının hasadıyla elde ettiği gelir ile Ağın Belediyesi’ne ilaçlama yapılabilmesi için yeni bir araç kazandırdı.

Elazığ’ın Ağın Belediyesi’nde kısa sürede büyük yol katleden  Başkan Uslu;

“Kıymetli hemşehrilerim Belediye hizmetlerinde kullanmış olduğumuz araçları yenileme ve araç envanterine yeni araçlar katma çabalarımız devam ediyor. Belediyemize 2021 yılının hasadıyla yeni bir araç kazandırdık. Ve belediye envanterine kaydınız aldığımız bir araç. İlaçlama aracı olarak kullanacağız.

Daha önce kendi kullandığımız araç benzinli olduğu için yakıt masrafı çok olduğu için Ford kamyonet aracı aldık. Aracımız kamyonet ama kamyonet olması bizim için birşey değiştirmiyor önemli olan yakıt tasarrufu. Bu 2 aracımızı Belediye Hizmetlerinde kullanmak üzere envanterimize katmış bulunuyoruz. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun hayırlı işlerde kullanılsın inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Tarımsal faaliyetlere ve üretmeye öncelik gösteren Başkan Uslu daha önce “Ağın Ekolojik Köy Projesi” ile gündeme gelerek ilçeye birçok proje ve yeni alanlar kazandırmıştı. Belediye personellerinin de desteğiyle Belediye’ye yeni değerler kazandıran Başkan Uslu yapmış olduğu açıklamada;

“Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz ilkesiyle yola çıktık. Seçim vaatlerimizde kendi tarlalarımızı kendimiz ekeceğiz diye bir söz vermiştik Ağın halkına. Kıymetli meclis üyelerimizin ve personellerimizin desteği ile bu senede 700 dönüm arpa ekimi ve buğday ekimi yaptık bunun 100 dönümü buğday, buğdayı da demo olarak ektik bu sene buğdaydan elde ettiğimiz gelirimiz ile hem un hem de bulgur yapıp kendi yöremizin ürünlerini halkımıza ulaştırmak üzere bu ekimi yaptık. Bu sene işte bize emeği geçen kıymetli meclis üyelerimiz bize destek olan personellerimiz özellikle bu işin içinden gelen  tarlanın her türlü herşeyini bilen çok kıymetli personellerimiz var bunlarında eline emeğine sağlık. Dediğimizin arkasında durduk ektik biçtik hasadımızın geliriyle de Belediyemize yeni bir envanter kazandırdık.

Belediye envanterimizi kazandırdığımız yeni aracı duyurmaktan gurur duyuyoruz. 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğumuz tarımsal faaliyetlerin geliri ile  ilçemize yeni bir hizmet aracı alınmıştır. Bu araç sayesinde ilaçlama hizmetleri daha verimli gerçekleşebilecektir. Herşeyin en güzeline sahip Ağın’ımıza hayırlı olsun ” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Tema Tasarım | Osgaka.com