Ana Sayfa GÜNDEM 31 Mayıs 2022 752 Görüntüleme

ELAZIĞLI YAZARLAR KİTAP FUARINA KATILDI

Yazar Mehmet Ali GÜNAYDIN ve Yazar Şeyma KARAGÖL Bingöl Kitap Fuarı’na katıldı. Fuar yönetimi tarafından fuara davet edilen yazarlar, okurların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yazarlardan imzalı kitap almak isteyen kitapseverlerle keyifli sohbetlerin yaşandığı fuar ile ilgili olarak KARAGÖL;

“Komşu şehrimizde buradaki kitap tutkunu kişilerle birlikte olmak bizim için büyük bir keyifti. Fuarda karşılaştığımız hoş tablodan yola çıkarak diyebilirim ki özellikle çocukların ve gençlerin kitap okuma isteklerini görmek yazma aşkımızı daha da tetikledi. “dedi.

Bingölde düzenlenen kitap fuarına katılım sağlayan Elazığlı Yazar Mehmet Ali GÜNAYDIN fuar sonrası yapmış olduğu açıklamada;

”Fuar bizler için çok verimli geçti. Fuar aracılığıyla çok kıymetli şahsiyetlerle tanışma fırsatı yakaladık. Okularla aramızdaki bağ daha da güçlendi ve Onlarla gerçekleştirdiğimiz güzel sohbetler sayesinde fikir heybemizi hoş duygu ve düşüncelerle doldurarak şehrimize geri döndük.” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com