Ana Sayfa GÜNDEM 9 Haziran 2022 668 Görüntüleme

SÜRSÜRÜ MAHALLESİNDE Kİ TAŞINMAZ VATANDAŞA YEŞİL ALAN OLARAK KAZANDIRILACAK

Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver Elazığ’ın Sürsürü Mahallesinde yapılacak olan yeşil alanın imar planıyla Elazığlı vatandaşların istifadesine sunulmasından onur ve grurur duyduğunu ifade etti.  Ak Partili ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin oy birliği ile verilen kararda Sürsürü mahallesinde bulunan 4534 ada 21 parsel numaralı alanın “Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” olarak tahsis edileceği kararlaştırıldı. Karar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Işıkver;

”Elazığ Belediye Meclisinin 09/05/2022 tarihli yapılan toplantısında ilimiz Sürsürü Mahallesi ada:4534, parsel:21 numaralı taşınmazın şehir imar planında ağaçlandırma alanında kaldığı, söz konusu alanın hemşehrilerimizin istifadesine sunulması ve ilimize yeni bir yeşil alan kazandırılması kararlaştırılmıştır.

Bu doğrultuda MHP Belediye Meclis Grubumuzun isim tespit komisyonuna vermiş olduğu dilekçe ile Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin isminin bu alanda yaşatılması adına ‘Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı’ olarak tahsis edilmesi hususunda bir önerge verilmiş, Ak Partili ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin oy birliği ile karar verilmiştir.

Bu karar bizim için çok müstesna bir yere sahip olup takdire şayandır. Bu yaklaşım ile bizleri onurlandıran ve bize bu gururu yaşatan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Grubumuza, Ak Partili Belediye Meclis Üyelerine ve Değerli Elazığ Belediye Başkanımız Sn.Şahin Şerifoğlu’na ayrıca emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sağolsun Varolsunlar.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com