Ana Sayfa GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI, ŞEHRE BAKIŞ 13.06.2022 2132 Görüntüleme

HALİS YILDIZ’IN KALEMİNDEN…DİKKAT EDİN!!

DİKKAT EDİN!!

Neye?

Son günlerde ülkemizde adı konmamış bir oyun oynanıyor sevgili okurlarım. Arif olanlar görüyor ve başa gelecekleri biliyor elbet. Ancak, ülkemiz insanlarından bir kısım var ki gözlerini kapamış kulaklarını da sağır ederek yaşamaya çalışıyorlar. Bende bu makalemi onlar için kaleme almayı uygun görüp dikkat edin demek istedim. Okuyacaklarını ve durup düşüneceklerini tahmin etmesem de yine de yazmak geldi içimden.

Söyleyin bakar körlerimize akıllarını başlarına alsınlar ve bazı şeylere değer vermeleri gerektiğini görsünler artık. Yoksa yakın bir gelecekte bu ülkede huzur namına bir şey kalmayacak ve hepimiz bu yüzden heder olup gideceğiz. Bilgi sahibi olan insanlardan da ricam toplumu bu konuda daha çok bilgilendirmeleridir. Çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var.

Şimdi gelelim saadete. Son yıllar ve son günlerde bir karabulut dolanır oldu ülkemiz üzerinde. Bu yetmezmiş gibi siyasilerimizin kışkırtmaları ve içimizdeki vatan haini alçakların ülkemiz hakkında atıp tutmaları boy gösterdi. Henüz adı konmamış olan bu gidişatı daha çok alevlendirmeden söndürecek aklıselim insanlara ihtiyacımız var. Çıksınlar meydana ve ulu orta bu gidişata son vermek için ellerinden geleni yapsınlar demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Lütfen söylediklerimi dikkate alıp harekete geçsinler. Zira dönüşü olmayan bir yol bekliyor bizleri. Kokma, bir şey olmaz diyerek dudak bükmeyin canlar. Az çok geleceği okuyabilecek kadar beynim var benim. Görüyor ve seziyorum, adım adım gidiyoruz kötülüklere doğru. Yaşanmasın ve olmasın diye de herkese yalvarıyor elinizden geleni lütfen yapın diyorum. Çünkü egemenliğimiz tehlike altında ve büyük oyunlarla insanlarımızı mağdur etmek isteyen güçler var. Güç zehirlenmesi yaşayan bu cenahlar madden ve manen dört koldan saldırıya geçmiş ülkem insanını birbirine kırdıracağı günü bekliyor. Bunlara fırsat vermemek içinde hepimizin tek vücut olup bir şeyler yapması lazım.

Devlet millet el ele vermeli ve bu kirli ve kokuşmuş oyunlara son vererek ülkemizi hak ettiği yere taşımalıdır. Dikkat ederseniz ülkeden kaçan kaçana… Beyinler göçüp gidiyor ve her geçen gün biraz daha zayıflayarak yaşamaya çalışıyoruz. Benden sizlere tavsiye olsun. Bu ülke, bu ülkede yaşayan herkesindir ve bu ülkede yaşayan herkeste özgürce yaşamak ister. Kelle fiyatına özgürlüğünü satanlar olsa da bu ülkenin insanlarının çoğu devletine ve milletine bağımlıdır. Kışkırtmalara ve kışkırtanlara fırsat vermeyeceklerine inanıyorum. Umarım yaşanmaz ve görmek istemediğimiz vakalarla yüzleşmeyiz. Her kim ki bu yazıyı okursa ondan ricam yakınında bulunan herkesi bu konuda aydınlatması ve kesinlikle babası da olsa kendisini sokağa çağırırsa uymasın ve devletiyle milletine güven duyarak keyfine baksın.

Saygı ve sevgilerinle aydınlık dolu günler diliyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com