Ana Sayfa GÜNDEM 17 Haziran 2022 757 Görüntüleme

AKIN “YÜZDE 51’İ VERGİDİR”

Elazığ Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, akaryakıta gelen zamma tepki gösterdi. Yapılan zamların vergiden kaynakladığını ifade eden Başkan Akın, AKP’nin Türkiye’yi  dolar cinsinden borçlandırdığını bu nedenle borcu ödeyebilmenin yolunun vergilerden geçtiğini dile getirdi. Litresi 30 TL olan mazotun 15 lirasının vergi olduğunu ifade eden Başkan Akın;

“MAZOTUN %51’i vergidir !
AKP Borç, Beton, İstismar Ekonomisi nedeniyle ülkeyi dolar cinsinden borca esir etmiştir. Borcu ödeyebileceği tek yol vergiden geçiyor. Bundan dolayı en hızlı yoldan vergi tahsil yoluna gidiyor ve akaryakıt zammı durmuyor. Mazotun fiyat bileşenlerine baktığınız zaman %51’ i vergidir. Yani 30 liraya aldığınız mazotun 15 lirası vergidir. Akaryakıt fiyat bileşenini dikkatinize sunuyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com