Ana Sayfa GÜNDEM 17 Haziran 2022 717 Görüntüleme

HEMŞEHRİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BİR YAŞAM ALANI İNŞA ETTİK

Herkesin hayali içinde huzurla yaşayabileceği ve dört duvarını yuva haline getirebileceği bir ev sahibi olmaktır. Günümüz koşullarına özellikle kentlerdeki yoğun ve stres dolu bir günün ardından kapısından içeri girince huzur dolu bir yaşam alanına sahip olmayı kim istemez ki? Kentleşmenin hızla arttığı günümüzde artık apartman dairelerinde yaşama oranı da aynı oranda artıyor. Doğal yaşamdan kopuk bir hayat süren şehir sakinleri aradıkları huzuru evlerindeki ferah ortamda ya da geniş balkonlarında çaylarını keyifle yudumlayacakları zamanlarda bu eksikliği gidermeye çalışıyorlar.
O nedenle çok büyük ya da çok küçük fark etmez. Şehirlerde yaşayan insanlar her şeyden önce ferah ve konforu aynı anda yaşayabilecekleri evlerde oturmak istiyorlar.
Uzun yıllar inşaat sektöründe çalışan ve yaklaşık 4 yıldır da kurdukları şirkette ortaklık yapan Feyzullah Bahçeci ve Selahaddin Aktaş, BAHÇECİ İNŞAAT olarak sektörde saygın bir marka haline gelmekten dolayı mutlu olduklarını söylüyorlar.İnşaat sektörünün Türkiye’nin lokomotif sektörü olduğunu dile getiren Aktaş ve Bahçeci, bu sektörde yükselmek kadar ,zirvede kalıcı olmanın da zor olduğunu dile getirerek kalıcılığı kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdikleri çalışmalara borçlu olduklarını dile getiriyorlar.
Yaklaşık 25 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Feyzullah Bahçeci ve Selahaddin Aktaş Bahçeci İnşaat bünyesinde bir araya gelerek kaliteli bina ve evlerin yapılmasına imza atıyorlar. Kendi alanlarında bir marka oluşturduklarını ve bunu da kaliteden ödün vermeden, her ihtiyacı karşılayabilecek evler için yaptıkları çalışmalara borçlu olduklarını söyleyen Aktaş ve Bahçeci, asıl amaçlarının oluşturdukları bu marka değerini koruyarak iş yapmak olduğunu ifade ettiler.

25 yıldan fazla bir süredir inşaat sektörünün içinde olan ve A’sından Z’sine inşaatın her alanında çalıştığını söyleyen Selahaddin Aktaş, ev sahibi olmanın her insanın hayali ve hakkı olduğunu belirtiyor. O nedenle yaptıkları işlerde önemli olanın müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Aktaş:

‘’ Ev sahibi olmanın zor olduğu bu zamanlarda bizler de inşaat sektöründeki krizi en hafif şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Amacımız sadece para kazanmak olsaydı evet .Ama bizim amacımız yıllarsan beri süregelen ve kalite ile özdeşleşmiş işlerimizi hem ileriye taşımak hem de kalitemizden ödün vermemek. O nedenledir ki para kazanmak bizim için ikinci planda. Birçok bina inşa ettik. Evler yaptık. İnsanların, hemşerilerimizin ihtiyacına cevap verebilecek, huzurlu bir yaşam alanı inşa etmeye çalıştık aslında. Yaptığımız bina dikmek değildi. İnsanlarımızın konfor ve huzuru bulabilecekleri bir yaşam alanı oluşturmaktı. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yaptığımız binalarda demirinden, kapısına, penceresinden dolabına. Her malzemede en iyisini imkanlarımız ölçüsünde kullandık. Geriye dönüp baktığımızda bize kalan evlerimizi alan insanların memnuniyetleri. Bunu bilmek bizleri çok mutlu ediyor. ‘’ dedi.


Bahçeci İnşaat’ın ortaklarından Feyzullah Bahçeci de sadece İnşaat değil mobilya ve tekstil sektöründe de faaliyet gösterdiklerini dile getirerek yüzlerce kişiye istihdam sağladıklarını ve çalışanlarının da memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Elazığ’da ticari ve ekonomik olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilin ekonomisine katkı sağlarken, yüzlerce insanıa iş kapısı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bahçeci:

‘’ Çalışmak , emek vererek karşılığını almak güzel. Biz inşaat sektöründeki başarımızı tekstil ve mobilya sektörüne de taşıdık. Şu anda işletmemizde çalışan yüzlerce personelimizle üretim yapıyoruz. Elazığ’daki en büyük sorunlardan birisi de işsizlik ne yazık ki. Burada üretime yönelik işletme ve fabrikaların olması hem ilimiz hem de insanımız açısından önemli bir kazanımdır. Biz içerisinde bulunduğumuz tüm sektörlerde başarı odaklı ve memnuniyet amaçlı çalışıyoruz. Şükürler olsun ki başarılı da olduk ve hem biz hem de iş yaptığımız tüm dostlarımız karşılıklı memnuniyet içerisindeyiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com