Ana Sayfa GÜNDEM 27 Haziran 2022 286 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru AKPINAR, Üniversitemiz Yöneticileri, Öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru AKPINAR, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin Türkiye de araştırma geliştirme açısından en iyi ilk 20 üniversitesi arasında bulunduğunu belirterek, Fakültelerinin yıllardır Türkiye deki en iyi ilk 10 Mühendislik Fakültesi arasında yer almasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise, Fırat Üniversitesinin Araştırma Üniversiteleri arasında yer almasında Mühendislik Fakültesinin payının büyük olduğunu ifade ederek, Mühendislik Fakültesinin verdiği eğitim açısından Yükseköğretim düzeyinde çok kaliteli bir eğitim verdiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, “Bilimsel araştırmalar açısından baktığımız zaman hakikaten fakültemiz gurur duyabileceğimiz bir fakülte. Hocalarımız çoğu zaman kendi özel hayatlarından da feragat ederek çok kıymetli başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Özellikle Araştırma Üniversitesi olmamızda, Dijital Dönüşümde pilot üniversite seçilmemizde diğer fakültelerimizin de katkılarının yanında Mühendislik Fakültemiz lokomotif görevi gördüğü için bu kriter açısından da Mühendislik Fakültesi Yüksek Öğretim Kalite Kurulunun değerlendirmesinden kolaylıkla geçen bir fakülte olmuştur. Bugün mezun olan genç Mühendislere bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com