Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 29 Haziran 2022 368 Görüntüleme

İyi Parti 11. Bölge Koordinatörü Oğuzhan Boyraz Elazığ’da Gençlik Kolları Başkanı Kahvecioğlu ile Biraraya Geldi

İyi Parti 11.Bölge Koordinatörü Av.Oğuzhan Boyraz biri dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Boyraz, İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğul ve İyi Partili gençlerle geçtiğimiz ay Elazığ’da konteyner kente yerleştirilen Ahıska Türklerini ziyaret etti. Daha sonra Elazığ Belediyesi Hayvan Barınağında incelemelerde bulunan Boyraz ve Kahvecioğlu hayvanların yaşam koşulları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Boyraz’ın ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu şu açıklamalarda bulundu:

‘’Bölge Koordinatörümüz Av.Oğuzhan Boyraz Başkanımızın şehrimize teşriflerinden dolayı ilimizde çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Başta şehrimizde misafir ettiğimiz Soydaşlarımız Ahıska Türklerini ziyaret edip yetkililerden bilgi aldık. Akabinde şehrimizde Elazığ Belediyesi Hayvan Barınağını ziyarette bulunup yaşam koşulları hakkında yetkililerden bilgi aldık. Parti içi toplantılarımız akabinde çeşitli temaslarda bulunarak şehrimizden ayrılan bölge koordinatörümüz şehrimizdeki atmosferden gayet memnun olduğunu dile getirirken Elazığ Gençliğinin her daim destekçisi ve yanında olduğunu ifade etti. Bizlerde başkanımıza şehrimize gelip genç arkadaşlarımızla faaliyetlerde bulunduğu için şahsım ve genç arkadaşlarımın adına teşekkür ediyorum. Faaliyetlerimiz esnasında bizlere eşlik eden Göç idaresi personellerine Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü ve ekibine teşekkür ediyorum.’’

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com