Ana Sayfa GÜNDEM 1 Temmuz 2022 437 Görüntüleme

DEMİRBAĞ “İLGİLİ PROGRAMDA Kİ KASTIM MAAŞLARIMIZIN BİR BÜROKRAT GİBİ KENDİMİZ VE AİLEMİZ İÇİN KULLANILMAMASIDIR”

Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir TV programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken,  yapmış olduğu açıklama muhalif kesimin tepkisine neden oldu.

Milletvekili Demirbağ’ın programda dile getirdiği “Vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz, çok zor. Şu anda utanıyorum Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum.” ifadeleri kamuoyunda tepki görürken konuyla ilgili açıklama sosyal medya hesabı üzerinden geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kullanılan ifadelerin yanlış anlaşıldığını dile getiren Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ;

“Biz milletvekilleri olarak milletimize hizmet yolunda ömrünü harcayan insanlarız. Gerek haftalık yaptığımız memleket ziyaretlerinin yol masrafları, gerek sorunlarını çözmemiz için Ankara’ya gelen hemşehrilerimizin ağırlanması, gerekse darda olan vatandaşlarımızın desteklenmesi gibi durumlarda kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur.

İlgili programdaki kastım, bu nedenlerden dolayı maaşlarımızın bir bürokrat gibi kendimiz ve ailemiz için kullanılmamasıdır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com