Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Temmuz 2022 424 Görüntüleme

PROF.DR SACİT GÜNBEY MADENLİ HEMŞEHRİLERİNE SÖZ VERDİ: ‘’İKTİDARA GELİR GELMEZ MADEN İLÇEMİZDEKİ FABRİKAYI TEKRAR FAALİYETE SOKACAĞIZ.”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı Ağın’da vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

Yeniden  Refah Partisi İl Koordinatörü Av.  İbrahim Gök,  İl Yönetim Kurulu ve Ağın ilçe Başkanı Saim Avcı ile Ağın’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.. Ziyaretlerinde esnafların sorun ve taleplerini dinleyen il teşkilatı çözüm önerilerini vatandaşlara anlattılar.

Maden ilçesini de ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Elazığ İl teşkilatı orada da vatandaş ve esnafı dinlediler. Maden ziyaretinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve  54. Hükümet Devlet Bakanı Prof.Dr.Sacit Gümbey , il başkanı Av.Erhun Karakuş,İl Koordinatörü Av.İbahim Gök ve il teşkilatı esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Daha sonra ilçe belediye başkanı Orhan Yavuz,ilçe emniyet müdürü İbrahim Uçakcıoğlu’na da ziyaret gerçekleştiren partililer vatandaşlarla da bir araya geldiler.

Ziyaretlerde  ilçe esnafı sorunları dinlendi. İl Başkanı Erhun Karakuş :Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak ilimiz ve ilçelerimizde ziyaretlerimize devam ediyorduk. Geçen hafta Keban’da vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. Dün Ağın’da ve bu gün de  Maden’de esnaf ve halkımızı ziyaret ettik. Onları dinledik. Türkiye’de olduğu gibi Maden’de de halkımız ekonomik zorluklarla savaşıyorlar. Halkımızın bize söylediği genel olarak tabir ettikleri şekliyle “ilçemiz maden yataklarını ele geçirmek için işgal altında”.Madenliler  ekonomik olarak tukendiklerini bu maden yataklarının ilçe ve ilimize kazandırılarak ekonomi ve istihdam olarak hizmet etmesini istediklerini dile getirerek ne yazık ki kendilerine  kulak veren kimsenin olmadığını söylediler. Vatandaşlarımız  bunun hesabını sandıkta elbette soracaklarını  ifade ettiler.

YenidenRefah Partisi genel başkan yardımcısı eski Devlet bakanı Prof.Dr Sacit Günbey” iktidara gelir gelmez maden ilçemizdeki fabrikayı tekrar faaliyete sokacağız.” diyerek ilçe halkına söz verdi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com