Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 1 Temmuz 2022 403 Görüntüleme

YILDIRIM: EKONOMİK SIKINTILARI NE GÖRMEMEZLİKTEN GELDİK NE DE HALININ ALTINA SÜPÜRDÜK”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, Elazığ ve Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu. Yıldırım, seçimin zamanında yapılacağını belirterek çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

 

İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA DİLE GETİRDİĞİMİZ SORUNLARIN KARŞILIĞINI HER ZAMAN ALDIK

 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bizim rutin yaklaşık 35-40 günde bir il başkanları toplantımız var, Ankara’da oluyoruz. Toplantıya Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis üyemiz, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve ben katılıyorum. Bütün samimiyetimle söylüyorum her il başkanları toplantısı bizim için çok özel toplantılar oluyor ve çok önemli şeyler konuşuyoruz orada. En önemli şey biz Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza şehrimizin ya da genel siyasetle ilgili ya da genel Türkiye coğrafyasıyla ilgili sorunlarımızı münasip bir dile getirdiğimiz zaman her zaman karşılığını aldık. Geçen ay 155. Şl başkanları toplantımızı yaptık. Bu bizim partimizin istikrarlı bir şekilde Genel Başkanımızla birlikte teşkilatlarıyla beraber her ay istişare edilmesi liderimizin bu konudaki hassasiyetini gösteriyor. ‘’ dedi.

20 YIL BOYUNCA KENDİNİ GÜNCELLEYEN VE ZİNDE TUTAN BİR PARTİ OLDUK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım konuşmasının devamında şunları söyledi: “

Geçmişte gerek kurucu üye anlamında gerekse geçmişte belediye başkanlıklarımızı yapmış, belediye başkanlığımızı yapmış, milletvekilliğimizi yapmış bizimle yol yürüyen geçmişteki bize vefası olan insanlarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. 20 yıllık iktidarda olan bir parti ve kendini güncelleyerek, değişerek kendini zinde tutan bir parti bir görev alanında ya da resmi sıfatlarında görevleri olanlar vardır milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilatın diğer kademedeki insanları olarak düşünün çok geniş bir kitle. Hali hazırda baktığımızda Elazığ için bütün ilçeler ve beldeler dâhil olmak üzere yaklaşık bin kişilik görevli, vardır. Ama gerideki bakiyeye baktığımız zaman belki 20 bin 30 bin hatta 50 bin gibi bir rakama oluşabilir. Tabi zaman zaman gönlü kırık olanlar vardır veya bizlerin unuttukları vardır bunlara ziyaret ederek vefa örneğimizi göstermek zorundayız. Kurucularımızın bizlere olan eleştirilerini, tavsiyelerini dinliyoruz, notlarımızı alıyoruz ve teşkilatımızla paylaşıyoruz. Biz işimizi biliyoruz bize kimsenin bir şey söylemesine gerek yok diye bir lüksümüz yok. Her bir bireyin doğru söyleyeceği, hatırlatabileceği ki ben bu konuda çok insandan faydalandım bundan sonrada faydalanmaya da devam edeceğim. Bütün samimiyetimle söylüyorum yerinde yapılan ve hakaret içermeyen her eleştiriyi dikkate aldım ve bundan sonrada almaya devam edeceğim. Büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz çünkü kimsesizlerin kimsesi olarak 21 yıl önce yola çıkmış bir lider ve ekibi siyasi şemsiyeyi güncelleyerek gelmiş bir AK Parti unları önemseyerek geldi” dedi.

EKONOMİK SIKINTILARI NE GÖRMEMEZLİKTEN GELDİK NE DE HALININ ALTINA SÜPÜRDÜK”

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılarla parti olarak mücadele ettiklerini de söyleyen Yıldırım: “Son zaman dilimleri içerisinde ülkede ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğumuz durumlar var bunları ne görmemezlikten geldik ne de halının altına süpürdük. Bunlarla da birebir mücadele ediyoruz. En çok önemsediğimiz kısmı dar gelirliler, sabit gelirliler. Bunlar, öncelikli olarak tedavi etmemiz gerek, üzerinde çalışmamız gereken kesimlerdir. Bir şekilde diğer çalışma alanlarında, işletmelerde, fabrikalarda, üretim yapan yerlerde de sıkıntıların olduğunu biliyoruz.

Burada bir vicdanla birlikte bir empati yapılabilirse, sadece bir hak teslimi olur. Bunun çoğunun ülkeden kaynaklanmadığını hatta büyük kısmının dışarıdan kaynaklandığını ama ülke içinde de denetimlerle birlikte mutlaka alınması gereken tedbirlilerin dokunması gereken durumların olması gerektiğini biliyoruz. Bununla da ilgili çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Yakında bu çalışmalar sahaya sürülecek ve bunlar inşallah vatandaşlarımızın bu sıkıntılı sürecini bir parça tahmin edip daha düzeleceğiz günlere doğru gideceğiz. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com