Ana Sayfa GÜNDEM 2 Temmuz 2022 369 Görüntüleme

MOTOFEST KAMPI KATILIMCILARINA EŞSİZ ANLAR YAŞATTI

Elazığ’ın Ağın ilçesi’nde Doğu Anadolu’nun İlk Motofest’i düzenlendi. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce insanın ilgisini çeken motofest katılımcılardan tam not aldı. 3 Temmuz’a kadar devam edecek kamp bölgede yapılacak olan ilk ve en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor.

Elazığ Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri,3 gün boyunca birçok motosiklet markasının çeşitli aktivitelerine, yöresel oyunlarına ve sahnelenecek konserlere ev sahipliği yapacak.

Bölgede birçok güzel etkinliğe imza atan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, düzenlemiş olduğu Motofest Kampı ile bölgede yaşayan tüm vatandaşların eşsiz anlar yaşamasını sağladı. Motofest Kampında açıklamalarda bulunan Başkan Uslu;

“Doğu Anadolu’da bir ilk olan Ağın Motofest 2022’nin ilkini yapıyoruz. Motosiklet tutkusunun ne olduğunu ve kullanımının ne olduğunu anlatmak ve bilinçlendirmek adına ayrıca motosikletçi gençlerimizin bir sosyal aktivitesi olsun diye böyle bir yola girdik.” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen Motofest Kampına katılım sağlayan Elazığ Ak Parti İl Başkan’ı Şerafettin Yıldırım “gerçekten şaşırdım çok güzel bir organizasyon gördüm burda” ifadelerine yer vererek;

“Gerçekten şaşırdım çok güzel bir organizasyon görüyorum burada. Ağın için çok önemli bir etkinlik, biliyorsunuz Ağın Elazığ’ın en sakin ilçesi ancak burada şuan çok güzel bir şenlik ve çok güzel bir organizasyon var. Buradan şu çıkıyor, insanlar isterlerse, dokunurlarsa çok şey yapabilirler. Burada bunun örneğini görüyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com