Ana Sayfa GÜNDEM 3 Temmuz 2022 355 Görüntüleme

ALMİLA TİYATRO EKİBİ ÖZEL ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ

Elazığ’da uzun yıllardan beri hizmet veren Almila Tiyatro ekibi bu kez “Özel Çocuklar” için sahne aldı. Hayatın her alanında birçok engelle karşılaşan özel çocuklar için hazırlanan etkinlik ile gün boyu eğlenceli anlar yaşanırken kameralara etkinlikten renkli kareler yansıdı.

Mavi Kahramanlar Müzikali ve Barış Manço Gösterisi ile sahne alan Almila Tiyatro ekibinin imza attığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Mahmut Yıldırım;

“Elazıģ’da sosyal sorumluluk konusunda da Sanatsal faaliyetlerini sürdüren Almila Tiyatro Atölyesi bu kez Aktif Çocuklar Özel Eğitim ve Rahabilitasyon Merkezinde Özel çocuklarımıza muhteşem eğlenceli bir gün yaşattı..

Mavi Kahramanlar Müzikali ve Barış Manço Gösterisi ile sahne aldık…  Emeği geçen; Aktif Çocuklar kurucusu Uğur Bey’e , Müdür Sabahattin Bey’e ve öğretmenlerine, personellerimize, katılım sağlayan ailelerimize Sonsuz Teşekkürler…” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com