Ana Sayfa GÜNDEM 12 Temmuz 2022 441 Görüntüleme

EKONOMİK SIKINTILAR GELENEKSEL BAYRAMLARI GERİ GETİRDİ

Değişen ve gelişen dünya düzeninde birçok geleneğimizi geride bırakırken son yıllarda dini bayramlarımızdan olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında vatandaşlar  eş, dost, akraba ziyaretlerini geride bırakarak bayramı tatil bölgelerinde geçirmeyi tercih etmekteydi. Aylar önceden alınan rezervasyonlar ile bayram tatillerini tatil bölgelerinde geçirmek isteyen insanlar bu yıl hayalindeki tatili gerçekleştirmekte güçlük çekti. Pandemi sonrası dünya üzerinde etkisini gösteren ekonomik kriz ülkemizde de etkisini bir hayli göstermeye devam ediyor.

Başta akaryakıt olmak üzere hayatın her yanında etkisini gösteren zamlar, hayat pahalılığı ve vatandaşın gelir düzeyinin düşük olması vatandaşların tekrardan bayramı yaşadıkları şehirlerde geçirmesine neden oldu. “Ah Nerde O Eski Bayramlar” diyerek aranan bayramlar yıllardır geride bırakılmış iken Kurban Bayramında tatile gidemeyen vatandaşlar yeniden eski bayramları yaşadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com