Ana Sayfa GÜNDEM 13 Temmuz 2022 465 Görüntüleme

SU TOPU HEYCANI ELAZIĞ’DA

Su Topu Federasyonu’nun iki önemli organizasyonuna Elazığ ev sahipliği yapacak. İlk olarak 17-19 Temmuz tarihleri arası U15 Ligi Su Topu Türkiye Şampiyonası Elazığ Gençlik ve Spor Kulübünün de kız-erkek takımlarıyla birlikte 8 takımın katılımıyla Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek. Bu organizasyonda ilk 2’ye giren takımlar Süper Lige yükselecek.
19-24 Temmuz tarihleri arası ise 18 ilden 24 takımın katılımıyla Analig Su Topu Türkiye Finalleri Elazığ’da yapılacak.

Şampiyonaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren;
Şampiyona Şehri Elazığ’da ilk kez farklı bir branşta hem lig müsabakaları hemde Türkiye Şampiyonası gerçekleştireceğiz. Sportif anlamda attığımız adımlar, gösterdiğimiz gayretler, gelen kafilelerin ilimizden memnun ayrılışı ve olumsuzluklara mahal vermemek adına yaptığımız çalışmalar, Elazığ’ımızın Spor Şehri Olmasını destekliyor. Farklı bir branş ve ilk kez yapılacak bu organizasyon da Şehrimizi temsilen Gençlik ve Spor Kulübümüz U15 liginde hem erkekler hem de kızlar da yarışacak. Kapalı Olimpik Havuzumuz da yapılacak. Daha öncesinde de bahsettiğim gibi Türkiye Şampiyonaları, Grup, Bölge müsabakalarına bir yenisin de Elazığ’da ilk kez yapılacak olan Su Topu Müsabakaları ile ekliyoruz. Tüm Spor Severleri 17-24 Temmuz tarihleri arasında Olimpik Havuza bekliyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com