Ana Sayfa GÜNDEM 14 Temmuz 2022 524 Görüntüleme

MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI SEMİH IŞIKVER 15 TEMMUZ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver 15 Temmuz Demokrasi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminin geri püskürtülmesinde Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin eşsiz feraseti, öngörüsü ve bu hain mihraklara karşı dik duruşu Türk milletine umut kaynağı olmuştur.” ifadelerine yer veren Başkan Işıkver;

“15 Temmuz, devlet içine sızmış, kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen FETÖCÜ hainlere karşı, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, Aziz Türk Milleti 15 Temmuz’da da destan yazmıştır. Şanlı tarihimizin sayfalarına daima kahramanlık destanı yazan, bu Aziz Millet, 15 Temmuz’da vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırarak, nasıl kahramanca  mücadele edilebileceğini göstermiştir.

15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminin geri püskürtülmesinde Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin eşsiz feraseti, öngörüsü ve bu hain mihraklara karşı dik duruşu Türk milletine umut kaynağı olmuştur.

Teşkilatlarımızın bütün fertleri ülkemizin birlik, beraberlik ve bağımsızlığına yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren, Genel Başkanımızın emriyle açık ve net bir şekilde millî iradeden, meşru hükümetten ve demokrasiden yana tavır koymuştur.

Darbedeki dik duruşlarından dolayı, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Değerli Büyüğümüz Sn.Devlet Bahçeli’ye saygı ve şükran borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizin ve milletimizin bekâsı uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, çok Kıymetli Gazi kardeşlerimize aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerken, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzün vatanımıza olan sevgi ve duyarlılığımızın daha da artmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene..” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SİYASETTE ÇİRKİN DİL

SİYASETTE ÇİRKİN DİL

Tema Tasarım | Osgaka.com