Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Temmuz 2022 478 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ EROL, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 15 Temmuz dolayısıyla yayımladığı mesaj şöyleydi: Ülkemizde bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması, FETÖ gibi terör örgütlerinin devletimize, milletimize ve demokrasimize zarar vermemeleri için o gece hainlere karşı birlik ve beraberlik içinde tek vücut olan Gazi Meclisimiz’deki ruhla daima demokratik siyaseti öne çıkarmalıyız. Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ödün vermediğimiz, Cumhuriyetimizi her yönüyle güçlendirdiğimiz, devlet yönetiminde liyakatin egemen olduğu, evrensel hukukun standartlarını yakaladığımız, özgürlükçü, çoğulcu, katılımcı ve çağdaş demokrasinin gereklerini harfiyen yerine getiren bir ülke ve laik, sosyal, demokratik hukuk devleti olduğumuz sürece bu tip hain girişimler daima karşılıksız kalacaktır. Bu vesile ile alçak darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 251 şehidimizi rahmetle anıyorum, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum..”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com