Ana Sayfa GÜNDEM 20 Temmuz 2022 337 Görüntüleme

CHP “EKONOMİ MASASI” SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı’nda 10 CHP Milletvekilinin katılım sağladığı ‘CHP Ekonomi Masası’ Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ev sahipliğinde, Akif Hamzaçebi (İstanbul Milletvekili), Çetin Osman Budak (Antalya Milletvekili), Orhan Sarıbal (Bursa Milletvekili), Turan Aydoğan (İstanbul Milletvekili), Mehmet Güzelmansur (Hatay Milletvekili), Rahmi Aşkın Türeli (24. Dönem İzmir Milletvekili), Bedri Serter (İzmir Milletvekili), Özkan Yalım (Uşak Milletvekili), Polat Şaroğlu (Tunceli Milletvekili) gibi isimlerin yer aldığı heyet Elazığ’a geldi.
CHP Ekonomi Masası, Elazığ’da ilk toplantısını sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile gerçekleştirdi.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığ’ın ekonomik problemleri masaya yatırılırken gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com