Ana Sayfa GÜNDEM 22 Temmuz 2022 429 Görüntüleme

ADALET PARTİSİ İL BAŞKANI CANPOLAT’IN İŞ YERİNİN ÖNÜ AK PARTİ BAYRAKLARIYLA KAPATILDI

İstanbul Adalet Partisi İl Başkanlığının önü Ak Parti bayraklarıyla kapatılarak Adalet Partisinin bayraklarının asılması engellendi. Adalet Partisi İl Başkanı Hemşehrimiz Ercan Canpolat’ın ısrarına rağmen herhangi bir müdahalede bulunmayan polis ekipleri bayrak asım esnasında GBT sorgulaması yaptı.

Eyüpsultan’ da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı 41 eserin açılışının düzenleneceği gün Adalet Partisi İl Başkanı Ercan Canpolat’ın iş yerinin önüne bayrak asımı engellenirken iş yerinin önünün Ak Parti bayraklarıyla kapatılması dikkat çekti.  İş yeri çalışanlarına haksız muamelede bulunarak GBT sorgulaması yapılması İl Başkanı Canpolat tarafından saniye saniye görüntülendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunana Adalet Partisi İstanbul İl Başkanı Ercan Canpolat;

“Sabah saatlerinde parti ilçe binamıza Genel Başkan ve il başkanımızın resmî olan , satmadık satılmadık , satana da sessiz kalmadık , vatanı namus bildik ve ölene kadar sadık kalacağız . Pankartı asıldı. Bunu gören AKP’li yöneticiler iş yerimizin etrafına yerden yukarı doğru bayrak çekip , ününe kamyonet çektiler. Halkın yürüyüş yolu dahi kapatıldı. Bizler 20 ye yakın emniyet amiri polis koruma müdürü vs. gibi emniyet mensupları ile sıkıştırılarak ikna edilmek istendik. Yapılan görüşmelerde asla geri adım atmadık ve bayraklarımızı indirmedik. Buna kızan AKP yöneticileri sizi Cumhurbaşkanı böyle görmemeli diyerek yolumuzu ve ünümüzü kapattılar. Tören bitene kadar başımıza 20 tane memur dikip bizleri baskı altında tuttular.” dedi.

Konuyla ilgili ilk tepki Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz’den geldi. Başkan Öz Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada;

“Kolluk kuvveti siyasi amaçlı kullanılamaz. Bugün Adalet Partisi İl Başkanı Ercan Canpolat ve işyeri çalışanlarına usulsüz bir şekilde GBT sorgulaması yapıldı! AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Eyüp Sultan İlçe binasının açılışı yapılacaktır. Ne tesadüftür ki ilçe binasının komşusu da AP İstanbul İl Başkanı Sayın Ercan Canpolat’ın işyeridir ve civarında Adalet Partisi bayrakları asılıdır. Açılışın yapılacağı meydanda AKP harici bir partinin bayrak asması kimin haddinedir! Üstelikte açılış yapılacağı gün ve uyarılara rağmen! Sen misin bayrak asan ve indirmeyen! İşte böyle elaleme ibret olsun diye işyerine gelir ve yaygarayı basarak herkesin GBT’sini sorgularlar. Hem de yasa kural tanımadan…” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com