Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 29 Temmuz 2022 340 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ŞEHİR GENELİNDEKİ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmek üzere inceleme gezisinde bulundu.

İlk olarak kent vizyonuna değer kazandıracak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nın insan ve araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgede, şehrin otopark ihtiyacına katkı sağlayacağını söyleyerek “Projemiz, 224 araç kapasiteli yer altı otoparkı ile iki katlı olacak şekilde toplam 7.000 metrekare kapalı alana sahip olacak. Projenin devamında otopark alanının üst kısmı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile bütünlük oluşturacak şekilde 11.000 metrekarelik bir yaşam alanı olarak düzenlenecek. Kısa süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız projemizi şehrin özüne yakışacak şekilde inşa ediyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla hem otopark problemimiz çözülecek hem de vatandaşlar aileleri ile birlikte şehir merkezinde kaliteli vakit geçirebilecek. Projemiz aynı zamanda şehrimizin geleceğine de hizmet edecek.” dedi.
Hem yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunan hem de vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları daha sonra Elazığ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından İzzetpaşa Meydanı’nda yol genişletme çalışmalarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Belediyeye bağlı ekipler tarafından yapılacak yol genişletme çalışmasıyla
11 metre genişliğinde yapılacak olan yol; 2 gidişten 3 gidişe, 2 gelişten 3 gelişe çıkarılarak toplamda 6 şerit şeklinde olacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com