Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 8 Ağustos 2022 317 Görüntüleme

ETSO BAŞKANI ARSLAN’DAN, TSE BAŞKANI ŞAHİN’E ZİYARET

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Zülfü Altıntaş, TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Zülfü Altıntaş Türk Standartları Enstitüsü (TSE) 61. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Sami Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette Başkan Şahin’den Elazığ TSE Müdürlüğü bünyesinde Araç Kontrol Merkezinde görevlendirmek üzere uzman personel talebi de dile getirildi.

 

Ziyarette TSE’nin yeni oluşan Yönetim Kuruluna başarılar dileyen Başkan Arslan, “TSE yüksek katma değerli üretim, sanayide verimlilik artışı ve dijital dönüşüm alanlarında standardizasyon ve uygunluk değerlendirme hizmetleri ile sanayicilerin küresel pazarlarda önlerine çıkan kapıları açarak anahtar görevi görmektedir. Ülkemizin rekabet gücünü artırmak, ulusal ve uluslararası düzeyde ticaretini kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon ve uygunluk değerlendirme faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlama misyonu ve hizmetlerinde, ulusal, bölgesel ve uluslararası alanda tercih edilen, yönlendirici ve lider bir kuruluş olma vizyonuyla TSE, ülkemiz ekonomisinin yapı taşları olan sanayiciler ve tüketiciler için çok değerli bir kurumdur. Bu kurumda TOBB çatısı altında görev yaptığımız arkadaşlarımızın da yönetimde yer alması da çok önemlidir. Ben Sayın Mahmut Sami Şahin Başkanımız şahsında tüm TSE Yönetimine başarılar diliyorum. Bununla birlikte Elazığ, Bingöl ve Tunceli bölgesine hizmet veren ve Odamız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TSE Elazığ Müdürlüğümüz bünyesinde Araç Kontrol Merkezinde görevlendirilmek üzere uzman personel ataması hususunda Sayın Başkanımızın takdirlerini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Elazığ TSO Başkanı Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Altıntaş’ın ziyaretinden duyduğu büyük memnuniyeti dile getiren TSE Başkanı Şahin, “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, kuruluş amacı doğrultusunda, uluslararası ve bölgesel standardizasyon kuruluşlarının yönetim organlarında görev alarak, Türkiye’nin uluslararası standartların hazırlanması sürecinde etkinliğini artıran, iş dünyamızın uygunluk değerlendirme alanında ihtiyaç duyduğu tüm sertifikasyon, muayene-gözetim ve test hizmetlerini veren, bu güzide kuruma hizmet etme yolunda, bizlere güvenen siz değerli iş dünyamızın temsilcilerine teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuzla birlikte bu güvene layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi ifade etmek isterim. Elazığ bulunduğu bölgede önemli bir ilimiz. TSO bünyesindeki müdürlüğümüz Sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi üç ilimize hizmet veriyor. Buranın personel anlamında güçlendirilmesi hususunda gerekli çalışmaları en kısa sürede yapacağız. Ben bu vesile ile nazik ziyaretlerinden ötürü Sayın Başkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DÜZCE’NİN KAHRAMANLARI

DÜZCE’NİN KAHRAMANLARI

Tema Tasarım | Osgaka.com