Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Ağustos 2022 277 Görüntüleme

KARAKUŞ: ZAFER YAKINDIR

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş yaptığı bir açıklamayla ülkede ve Elazığ’da en fazla üye kaydeden parti olduklarını belirterek seçimlerde baraj sorunu yaşamayacaklarını söyledi.

Her hafta bir ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ iteşkilatı bu haftaki ilçe gezileri ziyaretleri kapsamında Palu’daydılar. Palu’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş çözüm odaklı bir muhalefet anlayışına sahip olduklarını söyleyerek Elazığ’da gitmedikleri ilçe, köy, mahalle kalmayacak şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Karakuş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak programlı ve koordineli çalışmalarımızla yaptığımız ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerimizle ilimizdeki siyasi partiler arasında Yargıtay’ın resmi verileriyle en çok üye kaydeden yine bununla birlikte ilimizin ve vatandaşlarımızın her alandaki sorunlarını kamuoyuna taşıyarak yapıcı ve çözüm odaklı bir muhalefet sergileyerek sürdürülen çalışmalarlarımızda hamdolsun ki, Yeniden Refah Partisi’nin hem ilimizde, hem de ülke genelinde oy oranı yükselen bir parti olduğumuzu dolayısıyla da herhangi bir baraj problemi olmadığını sahada ve basından müşahede edebiliyoruz bu azim ve kararlılıkla her hafta olduğu gibi bu haftada Palu ilçemizde esnaf ve ilçe halkıyla biraraya gelerek;
Merhum Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan liderliğinde ki Yeniden Refah Partisi yaklaşık 4 yıl önce kurulan ve yoğun ARGE çalışmaları ile Milli Görüş ilkeleri doğrultusunda politika üreterek vatandaşlarımıza ekonomi Milli Kaynak Paketlerimiz ile 7 bin sayfalık 81 ilimizi kapsayan ağır sanayi projelerimizle halkımıza hitap ediyoruz. Elazığ’da gitmediğimiz, adım atmadığımız ilçe, köy, mahalle kalmayacak şekilde çalışıyoruz ve Halkımızın büyük ilgi ve teveccühüyle karşılaşıyoruz bu vesileyle tüm ilimiz vatandaşlarına en kalbi teşekkürlerimizi, şükranlarımızı iletiyoruz ve diyoruz ki ” Zafer inananlarindir ve Zafer yakındır”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com