Ana Sayfa GÜNDEM 10 Ağustos 2022 259 Görüntüleme

ERDOĞAN AŞIĞI VATANDAŞ ELAZIĞ’DA AYNI VEKİLLER ADAY OLURSA OY VERMEYİZ DEDİ

Seçim dönemine her geçen gün bir adım daha yaklaşılırken başta siyasiler olmak üzere medya gurupları da sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Son dönemlerde başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok olumsuzluğun üst üste gelmesi ile gözler 2023’te gerçekleşecek seçimin sandıklarına çevrildi.

Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Elazığlı vatandaş Nihat İdikut, Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu muhalefetin tamamen başarısız olduğunu dile getirdi. Yıllarca Ak Partiye oy verdiğini ifade eden İdikut Elazığ’da yeniden aynı 4 vekilin aday olduğu taktirde oy vermeyeceklerini ifade etti. İdikut açıklamalarının devamında;

“Bugün Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir Cumhurbaşkanı var dört dörtlük dünya lideri olmuş bir insan. Ama bizim muhalefete bakıyorsun adamı yerden yere vuruyorlar. Yerden yere yani bu hastalığı Tayyip Erdoğan mı çıkardı? Bu pahalılığı Tayyip Erdoğan mı yaptı ? Bizim Türkiye’de ne var biliyor musunuz Türkiye’de muhalefet yok 1 Niye muhalefet yok? Bir CHP’yi düşünün Kılıçdaroğlu çıkar 40 tane yalan üst üste söyler ondan sonra milletin içinde gezer. Yav demez ki 40 tane yalan söyledim yüzün kızarmıyor mu? Kızarma yok gerçekten Kılıçdaroğlu’nda yüzün kızarması yok adam 40 tane yalan söylüyor yine de diyor ben yalan söylemedim. Yav kardeş yalan söyledin 50 kişi yalan söylüyor da sen mi doğru söylüyorsun ama tek başına yok ben doğruları söyledim ohh ne güzel Cumhuriyet Bayramı.

Elazığ’da beğendiğim bir siyasetçi şuan yok. Niye yok Ak Parti Milletvekilleri Elazığ’ın milletvekilleri toplasan bir milletvekili etmezler. Şimdi Gürsel Erol’u övüyoruz değil mi Gürsel Erol şöyle yaptı Gürsel Erol böyle yaptı diye bekara karı boşamak kolay. Tabiri caizse Erol şimdi bekar attıkça atıyor hele bir evlensin onsan sonra boşanmak kolay mı. Şimdi seçime gelince bakın yarın seçim olsa Ak Parti diyorum CHP’yi şunu bunu demiyorum 4 milletvekillerinden 1 tanesini aday gösterirlerse kesinlikle ve kesinlikle kazanamaz. Şahsen ben nefsime kendi üzerime söylüyorum 4 milletvekillinden 1 tanesini aday gösterirse oy vermem, kesinlikle oy vermem. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyum Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekillerine kesinlikle vermem. Ak Partiyi destekliyorum fakat bu milletvekillerini kesinlikle desteklemiyorum. Bu vekilleri halkta sevmiyor tek ben değil. Ama tepeden birileri ne yapıyorsa Tayyip Erdoğan’a artık yanlış bilgimi veriyorlar ne yapıyorlarsa birileri bununla başarılı oluyor. Birileri atıyorum Elazığ’da sevilmeyen insanları getirip burda milletvekili yapıyor. Bunu kim yapıyor Recep Tayyip Erdoğan mı yapıyor hayır Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi veren kişiler yapıyor.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com