Ana Sayfa GÜNDEM 17 Ağustos 2022 239 Görüntüleme

IŞIKVER” NE ŞEHİTLERİMİZİ, NE GAZİLERİMİZİ NE DE O HAİN TERÖR SALDIRISINI UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ”

Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver 18 Ağustos 2016 yılında Elazığ Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen hain terör saldırısının 6. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. “Ne şehitlerimizi, ne Gazilerimizi, ne de o hain terör saldırısını unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız..” ifadelerine yer veren Başkan Işıkver;

“Dünyanın en alçak, en hain terör saldırılarından birisi, 18 Ağustos 2016’da âziz şehrimizde gerçekleştirilmiştir.

Elazığ Emniyet Müdürlüğümüze, PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 3 Kahraman Polisimizin Şehit olduğu, 217 kişinin yaralandığı hain saldırının üzerinden tam 6 yıl geçti.

Kahraman Şehitlerimizi ayrı ayrı rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Ne şehitlerimizi, ne Gazilerimizi, ne de o hain terör saldırısını unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız..

Aziz hemşehrilerimiz, hiçbir zaman teröre, terör örgütleri ve destekçilerine fırsat vermemiş, daima omuz omuza ‘biriz, beraberiz, buradayız’ demiştir.. Herbir vatandaşımıza sağduyularından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Vatanı vatan yapan Şehitleri ve Gazileridir. Tarihimize baktığımız zaman 1071 yılından bu yana kadar vatanımızın sadece bedeli can ve kan olmuştur. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece Şehit ve Gazi olmak için hazır olanlar daima var olacaktır. Bizler var olduğumuz sürece hiçbir namahrem el ay yıldızlı al bayrağımıza dokunamayacak, vatanımıza zarar veremeyecek, ezanımızı dindiremeyecektir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com