Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Ağustos 2022 302 Görüntüleme

HATAY’LI GENÇLER ELAZİZ’DE

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projesi sürdürülen Anadoluyuz Biz projesi kapsamında Hatay ilinden gelen 40 Genç ve koordinatörler, 4000 yıllık kadim kültüre sahip Elazığ’ı gezip görme fırsatı bulacaklar. Proje kapsamında geçtiğimiz günler de ilimizden 40 genç Hatay iline misafir olmuştu, proje kapsamında da Hatay’dan gelen gençler burada geçirdikleri süre zarfında Sivrice, Keban, Baskil, Harput, Kapalı Çarşı ve Şehir Merkezini gezerek hem kültürümüzü hem de yöresel lezzetlerimizi tatma imkanı bulacaklar.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Öncelikle aziz şehir Elazığ’a gelen gençlerimize hoş geldiniz diyorum. 4 gün sürecek olan programın ardından veda gecesiyle ilimizde ağırladığımız gençlerimizi evlerine uğurlayacağız. Bakanlığımızın yürüttüğü çok kıymetli bir proje de Hatay ilinden gelen gençlerimizi ağırlıyoruz. Daha öncesinde Elazığ’dan Hatay’a bir gönül köprüsü kurduk, 4 gün boyunca ilimizin önemli tarihi ve kültürel yerlerine ziyaretler gerçekleştirecek, Yöresel Lezzetlerimizi tatma imkanı bulacaklar, Keban’dan Sivrice’ye Baskil’den Harput’a kültür gezileri düzenleyeceğiz. Gençlerimizin tabiriyle dolu dolu bir program olacak. Bu bağlamda da ilimize gelen gençlerimizle geldikleri günden itibaren bizatihi ilgilenecek olan çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, gençlerimize hoş geldiniz diyorum , ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com