Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Ağustos 2022 253 Görüntüleme

YAZ KUR’AN KURSU FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

Eğitim-öğretim yılının tatil olmasıyla birlikte İl Müftülüğü tarafından il genelinde camiilerde açılan Yaz Kur’an Kurslarına gelen çocuklardan Karakoçan ve Arıcak ilçelerinde takımlar oluşturularak futbol turnuvası gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim ve Dini Öğreniyorum dersleriyle birlikte Kurslarda derslere katılan çocukların kurduğu takımlarla yapılan müsabakalarda ödül töreniyle hediyeleri verildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinin koordinesinde yapılan turnuvalar da tesislerde yapılan organizasyonlarla da sportif anlamda iş birlikleri gerçekleştirildi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Turnuvada dereceye giren takımlarımızı kutluyorum. Özellikle çocuklarımızın olduğu yaşlardan itibaren milli ve manevi duygularımızın öğretilmesi ve idame ettirilmesi hususunda çok önemli bir adım. Tabii gerek il Müdürlüğümüz gerekse İlçe Müdürlüklerimiz bünyesinde faaliyetlerde bulunan spor tesislerimizin kullanılması ve kullandırılması konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Yaz dönemi boyunca Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarımız arasında düzenlediğimiz turnuvada kardeşlik, centilmenlik ve arkadaşlığın hasıl olduğu bir müsabaka oldu. İlçe ve beldelerde gerçekleştireceğimiz spor yatırımlarıyla da inşallah daha fazla çocuk ve gencimizin istifade etmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarda ve turnuvada emekleri olan Elazığ İl Müftülüğümüz öncülüğünde Arıcak ve Karakoçan İlçe Müftülüklerimize ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz çalışanlarımıza teşekkür ediyor, turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com