Ana Sayfa GÜNDEM 24 Ağustos 2022 321 Görüntüleme

İYİ PARTİ KARAKOÇAN İLÇE BİNASINA SALDIRI

İYİ Partinin Karakoçan ilçe binası kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Geceyarısı yapılan saldırıda parti binasının kapısı kırıldı. Partinin bilgisayarını çalan hırsızlar parti binasına maddi hasar verdiler. Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri saldırganların bulunması için çalışma başlattı. Saldırı sonunda bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler :

“Bu menfur saldırıyı yapanların kısa sürede yakalanacağından ve adelete teslim edileceğinden kuşkumuz yoktur. Son dönemlerde İYİ Partimizin çalışmalarını sabote etmeye ve durdurmaya yönelik atılan adımların hepsi bertaraf edilecek emniyetimiz olayın faillerini kısa sürede yakalayıp adalete teslim edecektir. İYİ Partimiz Türkiye’nin umududur” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com