Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 26 Ağustos 2022 291 Görüntüleme

CHP’DEN AKP’YE GEÇENLER İÇİN ROZET TAKMA PROGRAMI GEREKLEŞTİRİLDİ

15 Ağustosta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozet takılarak AK Partiye geçen CHP Elazığ İl eski  Başkanı Mustafa Ünsal Karatepe ve beraberindeki 50 kişilik heyet için AK Parti İl Başkanlığında rozet takma merasimi gerçekleştirildi. Düzenlenen rozet takma merasiminde konuşan Mustafa Ünsal Karatepe, muhalefet partisinin Türkiye’yi yönetmek gibi bir derdinin olmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeden gitsin de yerine kim gelirse gelsin düşüncesinde olduğunu belirtti.

SİZLERE YEMİN EDERİM TARİH CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I İSMEN YAZACAKAK

Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Öncelikle aramızda çok değerli şimdilik misafir ama az sonra yol arkadaşımız olacak olan kardeşlerimizin töreni için bir aradayız. Mustafa Ünsal Karatepe bizim kardeşimizdir. İnşallah bundan sonra birlikte uzun yol yürüyeceğiz. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarından yükü alacağız. Özel günleri anlamlı cümlelerle götürmek lazım geriye dönüp baktığımızda 21 yaşında 21 yılını kutlamış bir AK Parti ve onun çok onurlu ve şerefli bir lideri ve onun çok önemli bir kadrosunu görüyoruz. Tam 20 yıldır bu ülkeye hizmet ediyor bizde onunla birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu ülke devrim niteliğinde geçmiş yüzyıllar içerisinde yaşanmamış ve yapılmamış birçok şeye AK Parti iktidarı ve onun lideriyle birlikte şahitlik ediyor ve etmeye de devam ediyor. Sizler ve bizler bu şahitliğin tam ortasındayız. Hep birlikte bizler de buna şahitlik ediyoruz bir parça da yük almaya çalışıyoruz. Sizlere yemin ederim tarih Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ismen yazacak, gururla anlatacak ve anlatıyor. Bizleri belki ismen kimse hatırlamayacak ama şöyle bir tabirin geçeceğini umut ediyorum. Bir de onların yol arkadaşları vardı. 15 seçime girmiş ve 15 seçimi kazanmış kesintisiz 20 yıldır iktidarda kalan başka bir siyasi partiyi ben şahsen hatırlamıyorum. Bu anlamlı geçiş programından sonra bu geçişler ilk olmayacak. Arkada bekleyen başka geçişler de var. Onları da yeri geldikçe göreceksiniz. Başta Mustafa Ünsal Karatepe olmak üzere bu kadroların bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilerek ait oldukları yere geldiler ve bizlerle birlikte kardeşlik ve hukuk içerisinde birlikte yol alacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com