Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 29 Ağustos 2022 288 Görüntüleme

HARPUTTİMES EKİBİ : ÖZGÜN VE ÖZGÜR HABERLERİMİZLE BİZ….HERYERDEYİZ

Yaklaşık 8 aydır özgün, özgür ve tarafsız habercilik anlayışı ile yola çıkan Serra Taylan ve Funda Canpolat’ın imtiyaz sahibi olduğu harputtimes.com haber sitesi bürosunun açılışı gerçekleşti.

Kısa sürede  okunma oranları ve haber erişimleriyle bir çok haber sitesini geride bırakan ve ulusal düzeyde yaptığı haberleriyle ön plana çıkan harputtimes.com haber sitesi  ”Özgün ve özgür haberlerimizle biz..Heryerdeyiz ..” sloganı ile hayata gerçekleştirdikleri habercilik anlayışlarıyla bir çok kesim tarafından ilgi ve beğeniyle  takip ediliyor.

AKP İl Başkan Yardımcısı Kemal Tan, Semih Tekmen, İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler,MHP Elazığ İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Ayşegül Karaçorlu, Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, Türk Ocakları Elazığ  Temsilcisi Vahit Dabak, Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Elazığ Temsilcisi ve Elazığ Şehir Meclisi Sözcüsü Vedat Demirbağ,Prof. Dr. Bilal Çoban, Eyüder Elazığ Temsilcisi Şenol Kaya,Eğitimci Yazar Mehmet Ali, Günaydın,  STK temsilcilerinin de hazır bulunduğu davet samimi ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

TAYLAN: ÖZGÜN VE ÖZGÜR HABERCİLİĞİMİZLE KISA ZAMANDA ULUSAL BİR HABER SİTESİ OLDUK

harputtimes.com imtiyaz sahiplerinden  Serra Taylan ”Yaklaşık 8 ay önce özgür, özgür ve tarafsız yayımcılık anlayışıyla çıktığımız yolda başarılı haberlerimizle zaman zaman gündeme ışık tutarak zaman zaman gündemin belirleyicisi olarak emin adımlarla devam ettik. Kimsenin yandaşı, kimsenin paydaşı olmadan iki bayan gazeteci olarak çıktığımız bu yolda alnımızın teriyle ,gerektiğinde sokak sokak gezerek vatandaşın esnafın ,STK ların sesi olmak için gayret ettik. Şimdi emeklerimizin karşılığını alıyoruz ve sitemiz ulusal haber siteleri ile yarışacak duruma geldik.Haberciliği yerelden ulusala taşıyarak yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Elazığlı bir vatandaşın sorunu aslında ülkenin başka bir yerindeki vatandaşın da sorunu.  Doğru,tarafsız ve özgün habercilik anlayışımız bundan sonra da devam edecektir. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

FUNDA CANPOLAT: KİMSENİN TARAFI OLMADIK, HALKIN SESİ

Davette konuşan harputtimes.com imtiyaz sahiplerinden Funda Canpolat’da habercilikte başarılı olmanın en güzel yanının masa başı gazetecilik yapmayarak, araştırarak ve doğru haberler yapmak olduğunu dile getirdi. Canpolat: ” Biz  haberciliğe özgün bir bakış açısı getirmek istedik. Özel haberler kovalıyoruz. Araştırıyor, soruyor ve en doğru şekilde haberleri halkımızla buluşturmaya çalışıyoruz. Toplumun sesi olmak habercinin en asli görevidir. Bu düsturla haklının ve gerçeğin yanında olarak yolumuza devam edeceğiz.Biz iki bayan arkamızda herhangi bir güç  olmadan ,emek ve inançla yola çıktık. Bu gün geriye baktığımızda doğru yolda ilerlediğimizi görüyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz..” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com